duminică, 7 septembrie 2014

Primul proiect al bloggerilor cu inițiativă: „Pagini cu suflet pentru fiecare”

Campania de promovare a lecturii „Pagini cu suflet pentru fiecare” constă în pornirea unei lepșe în școlile și liceele din județele Constanța, Iași, Dolj, Cluj-Napoca, Ilfov, Brăila și alte câteva.
 

Sloganul este „Convingi un prieten, primești o carte!”. Cel care primește cartea se angajează să își convingă unul din prieteni să o citească și tot așa până la un termen limită pe care încă nu l-am hotărât, la care cărțile vor fi donate bibliotecilor școlilor respective pentru ca toți copii să aibă parte de ele.

În același timp vom vorbii despre importanța lecturii în viața de zi cu zi prin discursuri motivaționale.
Nu vom uita de unde am plecat și anume de la scrisoare lui Tudor Chirilă către adolescenți și nu vom uita nici că acest proiect este unul dintre răspunsurile scrisorii.

Tinerii au inițiativă și speranță! Ne-am strâns mai mulți bloggeri și împreună formăm echipa „Bloggerii cu inițativă”, care în curând va fi un blog separat cu mai multe detalii și pentru viitoare proiecte.
Până acum ne-am adunat 30 de bloggeri, vreau să le mulțumesc tuturor participanților!
 
Cei participanți sunt:
 
 


2 comentarii:

  1. Buna Lissa,
    Sunt foarte incantata in legatura cu proiectul.^.^
    Nu ca am eu mai mult talent sau ceva, dar consider ca sunt nepotrivite semnele de carte. Sunt amuzante si dragute, dar nu mi se par atat de interesante pentru elevi. Adica, zau, dinozauri care citesc.:)) Mai bine alegem ceva intrigant, decat ceva mai degraba copilaresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știu ce să spun. Împreună cu Sayuki am hotărât să le facem așa. Dacă vi cu un model vedem, dar momentan nu mai avem timp să stăm să facem altele pentru că e greu să faci un semn de carte pornind de la zero în Photoshop :). Și majoritatea au fost încântați. :)

    RăspundețiȘtergere